Dette medejerskab er ikke sponseret, støttet eller administreret af Facebook. I denne applikation giver du dine informationer til Dantoto og ikke til Facebook. Du kan ikke sælge eller videregive dit medejerskab, og du kan ikke sælge det til Dantoto. Medejerskabet er et ikke-monetært medejerskab. Ved at blive medejer og acceptere betingelserne, accepterer du og giver samtykke til, at Danske Spil koncernen må sende dig elektronisk markedsføring og nyhedsbreve om spil, kampagner og konkurrencer via e-mails, apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler. Danske Spil koncernen må dele data om dig og dine aktiviteter internt i koncernen og med koncernens samarbejdspartnere, samt benytte denne information til at tilpasse beskeder og markedsføring til din profil. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke.

Vilkår
1. Berettigelse og medejerskabsperiode

Det er ambitionen, at kampagnen og medejerskabet vil fortsætte til Barok har mulighed for at påbegynde sin travkarriere og starte i det store danske Derby Hoppeløb som 4-åring. Dog har Danske Spil alle rettigheder til at lukke kampagnen før, hvis dette besluttes.

2. Medejerskabsbetingelser

For at blive medejer skal man være fyldt 18 år eller derover ved medejerskabets begyndelse. Man kan kun have ét medejerskab af Barok. Når man har indsendt formularen, vil man få anvist en bekræftelsesside. Medejerskabet er ikke gyldigt, førend der modtages en e-mail med et medejerskabscertifikat. Du modtager medejercertifikatet efter du har tilmeldt dig.

3. Hvad betyder det at blive medejer af Barok?

Med et medejerskabscertifikat har man adgang til nedenstående. Dog med det forbehold at Dantoto kan ændre i betingelserne som følge af uventede forhold. • Være først til at blive opdateret om Baroks liv på de sociale medier • Få et medejerskabscertifikat • Få invitationer til specielle events som fx. fødselsdag, events på travbaner etc. • Få mulighed for at vinde DVD'er med Tarok-filmen samt andet merchandise • Man vil som medejer ikke have retten til at til at modtage pengepræmier, der er vundet af Barok. Dog vil der være mulighed for indflydelse på valg af præmie, hvis hesten vinder – præmien skal være relateret til heste eller hestesport.

4. Forpligtelser og rettigheder ved medejerskabet

Som medejer har man ingen økonomiske forpligtelser, og deltagelsen er ikke betinget af køb. For at påbegynde medejerskabet vil man blive bedt om at oplyse personlige kontaktdata så som navn, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Hvis man ikke er fyldt 18 år, men stadig ønsker at få et medejerskabscertifikat, kan man få sit navn på certifikatet under betingelse af, at en person over 18 år oplyser sine kontaktdata. Medejerskabet er gyldigt, så snart medejerskabscertifikatet modtages på e-mail.

5. Ændringer af vilkår

Dantoto forbeholder sig retten til at ændre vilkårene for medejerskab samt stoppe medejerskabet uden varsel. Hvis man ønsker at stoppe medejerskabet, skal man sende en privatbesked på Baroks Facebook-side.

6. Ansvar

Dantoto kan ikke holdes ansvarlig for: Ethvert problem, app eller skade af en hvilken som helst karakter påført alle parter som følge af enhver forsinkelse og/eller fejl i forbindelse med modtagelse af information som resultat af enhver netværks-, kommunikations- eller systemfejl, afbrydelse og/eller fejl i den anvendte internetlinje og/eller følge af deltagelse i eller download af ethvert materiale. Enhver fejl, undladelse, forstyrrelse, sletning, defekt, forsinkelse i drift eller transmission, internetsvigt, tyveri, ødelæggelse af eller uautoriseret adgang til information påført under drift eller transmission som følge af serverfunktioner, virus, kodefejl eller andre udefrakommende årsager. Der kan ikke stilles erstatningskrav gældende mod Danske Lotteri Spil A/S.

7. Suspendering

Dantoto forbeholder sig ret til at suspendere eller stoppe medejerskabet i tilfælde af uforudsete omstændigheder eller ved upassende opførsel på Facebook-siden.

8. Sygdom, uheld eller dødsfald

I tilfælde af sygdom eller uheld forbeholder Dantoto sig retten til at aflyse eller ændre datoer for arrangementer eller stoppe medejerskabet uden videre varsel. Ved dødsfald vil Dantoto være ansvarlig for, at hesten bliver begravet og får en værdig afsked.